• Thai-hieronta Järvenpää

  Seksin haku kielikoru

  Seksin haku kielikoru hei te ihmiset joilla on kielikoru, ite haluaisin ottaa sen ja on pitänytkin ottaa jo pari vuotta mutta en ole vieläkään saanut aikaseksi, joten olisi pari kysymystä. täysin unohdettu on kielikorun sshproxy-project.comän on tarkoitettu suuseksiin!!!!Siis loistava lisä! Suuseksi ja suutelu ovat täysin kiellettyjä pari viikkoa,jopa. Otin kielikorun pari viikkoa sitten ja nyt se on parantunut, eli päästäis vihdoin kokeilemaan.. Enpä vain tiedä miten sen tekisin!:D Selailin täällä. Korvikset nyt ei haittaa mitään, tietenkään, mutta kaikki kaikki kasvoihin sijoittuvat kylläkin. Jokin huuli- tai kielikoru niin vastenmielinen. Ei kiitos.

  Oletteko hankkineet lävistyksiä "arkoihin" paikkoihin vain seksin Minulla on jo kielikoru sekä napakoru ja molemmat sattuivat jonkun verran. "Osa lävistyksistä antaa selvästi lisänautintoa seksiin." Entäpä, jos "Kielikoru voi aiheuttaa hampaiden lohkeamista, ienvetäymää ja hampaan. Vierailija: "Miltä tuntuu kielikoru suuseksissä? Hyvä vai huono? Entä suudellessa? Kokemuksia?". Vierailija: "Kiinnostaa muakin!

  Kielikoru ja suuseksi

  Seksin haku kielikoru Kulmakorun kanssa ei ole suurempia ongelmia ollut, tietty sitä välillä kolhii jne.

  Verkkosivusi osoite Henkilökohtainen verkkosivusi kotisivu, blogi tms. Mulla oli kielilävistys lähemmäs 10 vuotta, enkä usko, että sen hyödyt hirveästi haittoja korkeammalle menivät. Eika sita leikata tarvitse. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

  "Osa lävistyksistä antaa selvästi lisänautintoa seksiin." Entäpä, jos "Kielikoru voi aiheuttaa hampaiden lohkeamista, ienvetäymää ja hampaan. No luojan kiitos ei oo.:LOL: Silloin ku sillä oli siinä sellanen rengas se jopa hirtti kiinni.:ashamed::LOL: #14 · pintelin, · Ilmoita asiaton viesti.

  hei te ihmiset joilla on kielikoru, ite haluaisin ottaa sen ja on pitänytkin ottaa jo pari vuotta mutta en ole vieläkään saanut aikaseksi, joten olisi pari kysymystä.

  Kielikoru,Suuseksi? - Lävistykset - Suomi24 Keskustelut

  Otin kielikorun pari viikkoa sitten ja nyt se on parantunut, eli päästäis vihdoin kokeilemaan.. Enpä vain tiedä miten sen tekisin!:D Selailin täällä. Oletteko hankkineet lävistyksiä "arkoihin" paikkoihin vain seksin Minulla on jo kielikoru sekä napakoru ja molemmat sattuivat jonkun verran. täysin unohdettu on kielikorun sshproxy-project.comän on tarkoitettu suuseksiin!!!!Siis loistava lisä!

  Suuseksi ja suutelu ovat täysin kiellettyjä pari viikkoa,jopa.

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail